Premio van Son / Autobanden Van Son

Autobanden Van Son

Bedrijfsprofiel

Autobanden Van Son is de banden- & velgenspecialist voor Parkstad Limburg en ver daarbuiten. Wij zijn als sinds 3 generaties een familiebedrijf met mensen die van nature net iets harder lopen voor u als klant.

Banden

Autobanden Van Son is bandenspecialist voor alle soorten voertuigen. Wij bieden u een breed assortiment aan kwaliteitbanden en leveren daarbij hoogwaardige bandenservices. Autobanden Van Son investeert continu in de (bij)scholing & ontwikkeling van de medewerkers waardoor de kwaliteit van service gegarandeerd blijft. Het bandenadvies dat onze medewerkers u geven is in alle gevallen merkonafhankelijk, waardoor u verzekerd bent van de juiste prijs/kwaliteit verhouding!

Velgen

De persoonlijke uitstraling van uw eigen auto, nieuw of enige jaren oud, wordt mede bepaald door vier technisch verantwoorde en goed verzorgde lichtmetalen velgen. Niet voor niets voorzien de meeste autofabrikanten hun topmodellen van lichtmetalen velgen. Bovendien voegen lichtmetalen autovelgen meer toe dan alleen het persoonlijke accent. Lichtmetalen autovelgen zijn in vergelijking met stalen velgen vaker lichter van gewicht en voeren lichtmetalen velgen door de samenstelling en styling, de warmte van de banden en het remsysteem vaak beter af. Bij Autobanden Van Son kunt u voor een mooie set lichtmetalen velgen, nieuw of gebruikt terecht!