Premio van Son / Autobanden Van Son

Actueel Nieuws

Vacature Autotechnicus/Technisch specialist

Samen met je collega’s werk je in een klantgericht familiebedrijf en zorg jij dat alle auto’s soepel de deur uitrollen en de klant met een glimlach vertrekt. Er wordt hard gewerkt, maar ook hard gelachen.

Functie eisen:

Je hebt een afgeronde opleiding MBO autotechniek minimaal niveau 2 en werkt zelfstandig met een service- en klantgerichte instelling. Jouw werk bestaat uit reparatie en onderhoud werkzaamheden alsmede het monteren van banden en uitlijnen va auto's. Je hebt goede communicatieve eigenschappen en werkt zorgvuldig en netjes. Daarnaast vind je het prettig om deel te zijn van een collegiaal team.

Wat mag je van ons verwachten en wat hebben we je te bieden:

Al meer dan 50 jaar ontzorgen wij onze particuliere en zakelijke klanten.

Wij bieden een prettige werksfeer, een interessant salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de ruimte om je verder te ontwikkelen en hebt de kans om specifieke opleidingen te volgen.

Zie jij jezelf als geschikte kandidaat? Ons enthousiaste team verwelkomt je graag als nieuwe collega!Autobanden van Son bestaat dit jaar 50 jaar


In 1972 begon Ed van Son in Brunssum met de handel en verkoop in autobanden. Anno 2022, ruim 50 jaar later is Autobanden Van Son een begrip in Limburg op het gebied van banden, velgen en carstyling.

Houd ons nieuws in de gaten voor onze feestelijke acties en leuke activiteiten.


 

 Ons team heet u van harte welkomKrijg tot € 100,- cashback en maak kans op een Eagle F1 Playseat Intelligence

Koop 2 of 4 Goodyear Banden* bij een van de deelnemende vestigingen en ontvang tot €100 cashback op uw aankoop – en maak automatisch kans op een Eagle F1 Playseat Intelligence t.w.v. € 2.499,-!
Ga naar goodyearsummerpromo.nl voor meer informatie.

Actie geldig tot 31/05/2022

* €10 per 2 en €20 per 4 ≤16”-banden, €20 per 2 en €40 per 4 17″ & 18”-banden, €40 per 2 en €80 per 4 19“-banden, €50 per 2 en €100 per 4 ≥ 20“-banden